3.semifinále Dr.ACI vs WFR a baráž s FBK SUP MB

05.05.2009 21:57

3.semifinále Dr.ACI vs WFR a baráž s FBK SUP MB

Ve 3.semifinále začali Dr.ACI Veselá, jako tradičně, špatným vstupem do zápasu. Během chvíle prohrávali. V zápětí sice srovnali, ale na víc se v první třetině nezmohli. Soupeř nás přehrál a vedl 3:1. Druhá třetina byla již vyrovnanější. Došlo sice k vyrovnání, kdy na konci třetiny byl stav 4:4. Ale předcházelo k tomu pár situací, které mohli mít za následek úplně jiný průběh zápasu. Naštěstí pro nás soupeř neproměnil pár vyložených šancí. Povrdilo se tak pravidlo ,,Nedáš dostaneš". Na začátku třetí třetiny vstřelili Dr.ACI Veselá velmi důležitý gól na 5:4. Ten nás dostal do varu, a pak už byla hra pod naší taktovkou. Skvělé držení míčku, kombinace a obranná činnost. Ta byla velice důležitá, když jsme odolali přesilové hře soupeře. Dokonce jsme po faulu soupeře hráli hru dva na dva. Těsně před koncem došlo ke vstřelení poslední branky tohoto utkání, kdy došlo ke skvělé spolupráci celé trojky. Konečný stav utkání byl 7:4 a Dr.ACI Veselá obrátili sérii na 2:1. Chtěl bych tímto poděkovat Dr.AKům i  hráčům WFR za jejich výkony v semifinálových bojích. Myslím si, že obě družstva podávala dobré výkony. Velké díky také patří VŠEM NAŠIM FANOUŠKŮM, kteří nás podporují celou sezónu nebo jen občas. Zvláště v semifinálových bojích vytvořili skvělou atmosféru.

Díky vyhrané semifinálové sérii se dostali Dr.ACI Veselá do baráže o postup do první ligy. Jako prvním týmem, se kterým jsme se utkali, byli poslední z první ligy FBK SUP MB. První třetina byla plná zvratů. Branky padaly na obou stranách. Dokázali jsme si vytvořit kombinace a přehrávat soupeře. Ze začátku sice vázla koncovka, ale postupem času se vše vypilovalo. Ve druhé třetině jsme začali soupeře přehrávat. Jeho odpovědí byla tvrdá hra do těla. Vzniklo tak několik nebezpečných situací, které bohužel nebyly řešeny ze strany rozhodčích. Získali jsme si čtyřbrankový náskok, který jsme udrželi do konce zápasu. Třetí třetina byla pod naším tlakem a na protihráčích byla vidět značná únava, která hrála v náš prospěch a pomohla nám dotáhnout zápas do vítězného konce. Světelná tabule ukazovala konečný výsledek 12:8.

První zápas baráže jsme tedy zvládli na výbornou. V neděli se odehraje další důležité utkání o postup. Přijďte nás všichni podpořit a vyburcovat k dalším úspěchům!

 

Zpět